+31 630846289 info@wsvdehitsert.nl

Watersportvereniging de Hitsert

Hitsertse Kade 8

3284KC Zuid-Beijerland

Ik wil een plaats voor mijn camper reserveren…

Onze vereniging heeft ruimte voor het plaatsen van campers. Vanwege de unieke ligging, de rust en de gezellige sfeer is hier veel belangstelling voor bij camperbezitters. Natuurlijk geldt: “Wie het eerst komt …..” Dus kunt u de staplaats voor uw camper het beste vòòraf reserveren. We wensen u een prettig verblijf!

Welke plaatsen zijn beschikbaar?

Er zijn op ons terrein 5 plaatsen voor campers beschikbaar. Vanaf je staplaats heb je een prachtig uitzicht over het Haringvliet en het eiland Tiengemeten. Het terrein grenst aan ‘Natura-2000’ gebied. Op ongeveer 1 km vind je voldoende winkels in Zuid Beijerland. Op de website van onze vereniging lees je meer over de omgeving. Het plaatsen van een camper (max. 8 mtr.) is mogelijk van 15 april t/m 14 oktober. Er is geen maximale verblijfsduur.

Bij aankomst neem je ALTIJD eerst tel. contact op met de havenmeester (+31 630846289) en dien je je camper direct in het vak te plaatsen dat je vooraf hebt gereserveerd of dat door de havenmeester aan je is toegewezen. Houd er rekening mee dat campers nooit op het grasveld òf de betegelde strook langs de kade mogen worden geplaatst.

We beschikken over een voorziening voor het  het legen van een cassettetoilet. Er is WIFI beschikbaar op ons terrein. Bij aankomst ontvang je de inloggegevens en code voor het sanitair van de havenmeester. Er zijn eventueel fietsen beschikbaar voor het doen van de boodschappen. Vraag hier gerust naar bij de havenmeester.

Een camper-staplaats kost  € 24,00 per overnachting incl. het gebruik van electriciteit en het gebruik van water en douchen maar excl.  toeristenbelasting ( €1,25 p.p.p.n). Leden en inwoners van de Hoeksche Waard betalen geen toeristenbelasting. De kosten voor uw verblijf dienen altijd vooraf te worden voldaan.

De campers dienen in deze vakken gezet te worden:

Voor iedere beschikbare camperplaats is een reserveringsformulier beschikbaar Na volledige  invulling van het formulier en acceptatie door de havenmeester ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Voor aankomst neemt u telefonisch contact met de havenmeester op. Deze zorgt er dan voor dat u toegang tot het terrein heeft. We hebben een aantal spelregels voor gasten die op ons terrein en in onze haven verblijven. Deze staan in het passantenreglement. U dient zich hiervan vooraf op de hoogte te stellen.

Is het u bevallen of heeft u andere opmerkingen? Laat dan een berichtje achter op de pagina “reacties”, zodat we, waar nodig, onze dienstverlening kunnen verbeteren. We wensen u een prettig verblijf!